Стопкадър Нова ТвСоциалист призна, че е умерен оптимист за съставяне на

...
Стопкадър Нова ТвСоциалист призна, че е умерен оптимист за съставяне на
Коментари Харесай

Зафиров, БСП: Ако няма разбиране, е безсмислено мандатът да бъде бавен

Стопкадър Нова Тв

Социалист призна, че е умерен оптимист за сформиране на държавно управление с третия мандат. 

Българска социалистическа партия приема третия мандат за сформиране на държавно управление като огромна отговорност. Това изясни пред NOVA депутатът Атанас Зафиров.

„ Отговорността е не толкоз пред партията и нашите гласоподаватели, а към българското общество, което желае устойчиво болшинство, устойчиво ръководство и завършек на тази серпантина от избори и хронична политическа рецесия в страната ”, сподели Зафиров.

ПГ на Българска социалистическа партия чака от груповия орган мандат за диалози с всички политически партии. След това ще провеждат лидерски срещи.

„ Ако на тази среща забележим предварителна настройка в водачите за разговор, ще стартираме диалози по политики и личен състав. Ако няма такава настройка, ще върнем мандата ”, сподели Зафиров.

„ Ние ще предложим по-различен метод от до момента. Първите две партии изваждаха на напред във времето нещата, които ни разделят. Дали се правеше провокативно, тъй че да не стане… От първия ден на това Народно събрание се гледаше към третия мандат ”, сподели Зафиров. Той акцентира, че значимите тематики са бюджетът на страната, участието в Шенген и Еврозоната.

„ Темата „ Шенген ” също би трябвало да ни сплоти, с цел да сме сигурни, че този път няма да има оттегляне ”, продължи Зафиров. „ Ние не сме срещу Еврозоната. Въпросът е, че желаеме да влезем в Еврозоната, когато сме сигурни, че това няма да удари по джоба на българите и българския бизнес ”, сподели Зафиров.  

„ Ако няма схващане, е безсмислено мандатът да бъде муден ”, счита депутатът. „ По-скоро съм сдържан оптимист ”.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР